MobiHealth - putting care in motion
MobiHealth
Gezondheid / Altijd in contact / Gebruiksvriendelijk / Functioneren binnen sociaal netwerk
Betrouwbaar / 24u per dag / Professionele zorg
Binnenkort
Recent nieuws
MobiHealth, juni 2016
Overname MobiHealth door HC@Home

MobiHealth, mei 2015
Europees hartonderzoek

MobiHealth, februari 2015
Point of Care bij de huisarts
Lees verder >>
Zorg op afstand
Overheden en zorgverzekeraars zoeken naar nieuwe zorgdiensten om de kosten per patiënt omlaag te brengen, terwijl de kwaliteit van zorg hoog blijft. Telemonitoring is een oplossing waarin de patiënt centraal staat en die zelf management van hun gezondheid ondersteunt. Zorgprofessionals krijgen medische hulpmiddelen tot hun beschikking, die het op afstand monitoren en instrueren van patiënten mogelijk maakt.
Bewegingsvrijheid
Telemonitoring draagt bij aan een volledige bewegingsvrijheid van patiënten thuis, onderweg en op vakantie. Patiënten worden op afstand in de gaten gehouden, waardoor een gevoel van rust en zekerheid ontstaat. Zorgprofessionals kunnen direct ingrijpen als meetwaarden verslechtering van de conditie laten zien. MobiHealth maakt dit mogelijk!
MobiHealth
MobiHealth biedt patiënten de mogelijkheid tot zelf management van hun gezondheid door hun eigen gezondheidstoestand onafhankelijk van plaats en tijd te monitoren, terwijl zorgprofessionals op afstand in contact blijven. Onze telemonitoring oplossingen voldoen aan nationale wetgeving en zorgen voor een snelle, veilige en betrouwbare aflevering van meetwaarden via onze digitale dienstenloketten aan patiënten en zorgprofessionals.
Lees verder >>© MobiHealth B.V. 2007-2016. Alle rechten voorbehouden.