• Nederlands
  • Engels

MobiHealth, het bedrijf

MobiHealth B.V. is een Nederlands bedrijf dat in 2007 opgericht is. Ons doel is om telemonitoring oplossingen voor de markt van de gezondheidszorg te creëren, waarbij patiënten tijdens monitoring volledige vrijheid genieten. De wortels van het bedrijf liggen in de Europese projecten MobiHealth en HealthService24. In deze projecten werd een prototype voor mobiele telemonitoring ontworpen, getest en in verschillende Europese landen klinisch gevalideerd.


Onze MobiHealth Mobile™ oplossing is gebaseerd op de in deze projecten opgedane ervaring, maar heeft een volledig nieuwe ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor kan gebruik gemaakt worden van de nieuwste mobiele meetsystemen, draagbare computersystemen en datacommunicatietechnieken. MobiHealth Mobile™ is bijzonder geschikt voor toepassing in onderzoek (bijv. geneesmiddelen[1]) waar telemonitoring van fysiologische gegevens gewenst is. MobiHealth brengt sinds 2009 ook telemonitoring oplossingen op de markt voor de reguliere zorg. Deze oplossingen zijn als medisch hulpmiddel gecertificeerd en geschikt voor monitoring toepassingen in de thuissituatie van een patiënt.

MobiHealth heeft een klantgerichte benadering en werkt nauw samen met belangrijke partijen binnen de gezondheidszorg (bijv. patiënten, zorgprofessionals, koepelorganisaties, verzekeraars). Wij realiseren eenvoudig inzetbare telemonitoring oplossingen, die volledig aangepast zijn aan de behoeften van onze klanten. Leden van ons multi-disciplinaire team zijn kennisgedreven en hebben een passie voor het leveren van topkwaliteit oplossingen aan onze klanten.