• Nederlands
  • Engels

Werken bij MobiHealth

Vacature: Software ontwikkelaar (mobile) 32-40u

Android (Java), iOS/iPhone, React Native, sensorsystemen en draadloze protocollen, internet protocollen, gebruikersinterfaces, beveiliging.

Bij het werken aan innovatieve diensten in de zorg verdiept MobiHealth zich in alle onderdelen van de keten. Het is belangrijk dat we kundig zijn wat betreft techniek (o.a. mobiele en web-gebaseerde systemen), recente zorg- en beveiligingsstandaarden, en ons uitstekend kunnen verplaatsen in de belevingswereld van gebruikers (o.a. patienten, zorgprofessionals). Affiniteit met sensorsystemen, protocollen en signaalanalyse komt goed van pas. Voor succesvolle innovatie is het essentieel passende business modellen te ontwikkelen met inbedding binnen structurele financiering. Gevoel voor statistiek helpt bij het verkrijgen van evidence-based resultaten. Op het voorfront van innovatie draait MobiHealth tevens mee binnen nationale en internationale onderzoeksprojecten.

Om dit alles te realiseren vertrouwen we op een multidisciplinair team, waarbij teamgenoten zelf vaak van meerdere markten thuis zijn.

Open sollicitaties kunnen naar: contact@mobihealth.com. Bij een relevante vacature nemen wij contact op.

Waarom MobiHealth?

MobiHealth biedt veel flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.

We doen mee aan nationale en internationale onderzoeksprojecten; dit biedt een kennisrijke omgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng.

En de belangrijkste: we willen met onze innovaties een bijdrage leveren om de gezondheidszorg te verbeteren; daaraan kun jij mee ontwikkelen!