• Nederlands

MobiHealth: putting care in motion

Zorg op afstand

Overheden en zorgverzekeraars zoeken naar nieuwe zorgdiensten om de kosten per patiënt omlaag te brengen, terwijl de kwaliteit van zorg hoog blijft. Telemonitoring is een oplossing waarin de patiënt centraal staat en die zelf management van hun gezondheid ondersteunt. Zorgprofessionals krijgen medische hulpmiddelen tot hun beschikking, die het op afstand monitoren en instrueren van patiënten mogelijk maakt.

Bewegingsvrijheid

Telemonitoring draagt bij aan een volledige bewegingsvrijheid van patiënten thuis, onderweg en op vakantie. Patiënten worden op afstand in de gaten gehouden, waardoor een gevoel van rust en zekerheid ontstaat. Zorgprofessionals kunnen direct ingrijpen als meetwaarden verslechtering van de conditie laten zien. MobiHealth maakt dit mogelijk!

MobiHealth

MobiHealth biedt patiënten de mogelijkheid tot zelf management van hun gezondheid door hun eigen gezondheidstoestand onafhankelijk van plaats en tijd te monitoren, terwijl zorgprofessionals op afstand in contact blijven. Onze telemonitoring oplossingen voldoen aan nationale wetgeving en zorgen voor een snelle, veilige en betrouwbare aflevering van meetwaarden via onze digitale dienstenloketten aan patiënten en zorgprofessionals.